magyar  |   română  |   english

Csomád-Bálványos védett terület

img
Bemutatkozó előadás Málnáson
2010.12.17.-én bemutatkozó előadásra került sor a Tőkés József Általános Iskolában Málnáson.Az előadáson I-IV. és V-VIII. osztályos diákok ill. tanárok vettek részt. Bemutatásra került az egyesület gondnoksági tevékenysége és azok a javaslatok, amelyek egy jövőbeni környezeti nevelési program elindítását célozzák.
img
Cukorbeteg gyermekek Bálványosfürdőn

A Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesülete idén Bálványosfürdőn szervezett tábort cukorbeteg gyermekek számára, amelyen egyesületünk is résztvett. Játékos programokkal egybekötött környezeti nevelésre került sor, amelyen a gyermekek a gondnoksági szerepkört, növényeket és a környék természeti értékeit ismerhették meg.

img
Büdös-hegy napja
    A kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Földrajz karának 120 önkéntes hallgatója a cholnoky Jenő Földrajzi Társaság vezetésével 2010.május.3-5 között Bálványosfürdő és a Büdös-hegy környékének turisztikai infrastruktúráját rehabilitálta.A május 6.-án megrendezett ünnepségen egyesületünk is résztvett és egy rövid előadás keretében ismertette a vállalt gondnoksági szerepkört.
© Copyright: Vinca Minor, 2015. Design: Web design: laudo.ro