O acțiune de succes

💚 Bucurie și gratitudine! Numai prin aceste două cuvinte vă putem reda ce simțim după ziua de ieri.

☀️ Am avut o zi cu soare, voluntari puși pe treabă, îndrumare profesionistă și vă putem spune că tot terenul este sădit cu puieți de stejar și arțar!

Ni s-au alăturat voluntari localnici și din zonă, familii cu copii, o echipă numeroasă din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, precum și voluntarii E.ON România, sponsorul acțiunii. O suprafață de aproximativ 1,5 hectare a fost plantată de către cei șaizeci de voluntari; de sădirea puieților rămași se va ocupa Composesoratul Zălan.

🌳 Le mulțumim profesorilor și studenților din cadrul universității a Sapientia EMTE, Sf. Gheorghe, secția silvicultură! Instrucțiunile clare și profesionalismul lor ne-a ajutat enorm.

În pauza de prânz am mâncat cu poftă pâinea cu untură și ceapă, pogăcile și cozonacul, napolitanele cu ciocolată și ceaiul cu lămâie. Pentru toate acestea, Bertis, Diószegi Pékség, ChocoPack Dulciuri•Édesség, Composesoratul Zălan, vă mulțumim! 🙏

În loc să spunem că zarurile sunt aruncate :), vă spunem că s-a făcut primul pas al unui proces lung, axat pe viitor.

🌱 Să avem parte acum și în continuare de oameni devotați, de vreme favorabilă, de orice fel de sprijin pentru ca să putem lăsa moștenire o adevărată pădure generațiilor viitoare! 💚

Sponsor: E.ON România

Parteneri în organizare: Primăria Comunei Bodoc, Composesoratul Zălan.

Foto: Bara Réka

Reacții din presă: Covasna Media, We Radio

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *